ja rowniez dziekuje za spota
śruby do kół
Zwiń
X
-
śruby do kół
Witam!!!
Mam octavie z 2009 roku na stalowych felgach. Są one przykręcone srebrnymi śrubami.
Zamówiłem sobie felgi aluminiowe i sprzedawca coś wstępnie wspomniał, że do Octavi będą mocowane na orginalnych śrubach.
Chciałbym zasięgnąć porady kogoś doświadczonego w zakresie śrub do felg aluminiowych, więc piszę.
Mam następujące pytania:
Czym różnią się śruby do felg aluminiowych i stalowych oraz czy faktycznie mogą to być te same śruby?
Czy moje oryginalne śruby od stalówek będą dobre???
Pozdrawiam
Marcin
-
-
kolego, było :idea:
ale powiedzmy, że temat na czasie, więc:
dolna śruba (kula) pasuje do stalówek i ori alu, a górna (stożek) do felg o stożkowym gnieździe.
wszystko zależy od felg które kupujesz, upewnij się, bo przykręcić się wszystko da, tyle, że nie będzie dobrze trzymało jeśli śruba nie będzie dopasowana :idea:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez RABINwszystkie oryginalne felgi skody mocowane są na te same śruby co felgi stalowe
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez zajasRABIN, tak pasują pod warunkiem że zakładasz ori alusy; jak byś kupił nie ori to musisz kupić śrubyIt doesn't matter what we're losing
It only matters what we're going to find!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomilZamieszczone przez zajasRABIN, tak pasują pod warunkiem że zakładasz ori alusy; jak byś kupił nie ori to musisz kupić śruby
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
Komentarz